Frost kage

Min 5-årige Dagmar ville så gerne ha’ en Frost kage til sin 5-års fødselsdag. Det er i dag. Og hvad gør man så, når ens datter vil ha’ det? Man ta’r udfordringen op, ikke?

Jeg kan godt lave mad til husbehov, så var godt klar over, at jeg skulle holde det simpelt for ikke at ende i et af de her eksempler.

Nuvel… det var faktisk ikke så svært. Her er opskriften.

Jeg købte blå og hvid fondant, sne-udstikker og Frost-figurerne ved Kagedeko.dk

Købte 6 lagkagebunde ved Netto

Købte Dr. Oetkers kagemousse, der bare blandes op med letmælk i Netto.

Købte spiselige diamanter ved Rema 1000.

Købte en ekstra stor rullepind fra Kforkage (der gør det nemt at rulle fondanten ud).

Og så var det ellers bare:

1) Pisk kagemoussen med letmælk

2) Saml 3 lagkagebunde med mousse imellem

3) Rul den blå fondant ud med rullepinden (brug et tyndt lag af flormelis, så den ikke hænger i bordet)

4) Læg den over din kage og skær den til

5) Rul den hvide fondant ud og stik snefnug ud

6) Sæt snefnug og evt. diamanter på

7) Figurer på toppen.

8) Tag billede og post på Facebook 😀

Frost kage

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *