En lille reklame – men du bli’r glad for den

Det her havde vi ikke, da jeg var barn: Badesko!

Gid vi havde… Jeg har både fået et søm og glasskår i foden på stranden, da jeg var barn. Det kan man selvfølgelig også – i teorien – med et par badesko, men der skal dælme trædes til. Der udover beskytter de også mod de småsten og muslingeskaller, som bare gør lidt avs. For ikke at tale om marehalm, når man skal op i klitten og tisse 😀

Well – da min kone introducerede dem til mig, sagde jeg “det er da fjollet”. Men jeg må indrømme, at de er praktiske.

Zunblock badesko til børn
Zunblock badesko til børn

De kan fåes fra omkring 140,- på min kones webshop. De beskytter både mod solens stråler og små skarpe genstande.

Se alle hendes badesko til børn her.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *