Hov…. Jamie Olivers familiemad-kanal

Mad er noget af dét, der går alle forældre på. Tror alle har haft dårlig samvittighed over at have serveret noget elendig mad til sine børn. Jeg har dagligt dårlig samvittighed over at jeg synes madpakkerne er kedelige. Bare svært at lave noget, der kan holde sig, være sundt og inspirerende på samme tid. Nå.. Men mad er i hvert fald en vigtig del af mit liv. Går meget op i at mad skal være sund og velsmagende – men også uden for meget gift og kunstigt halløj.

Jeg var vel oppe omkring de 30 inden jeg lærte at lave mad. Jeg lærte det mest af Jamie Olivers TV-programmer. Synes han er helt fantastisk (og ikke højtidelig som TV-kokke havde det med at være). I dag opdagede jeg så at han, konen Jools og børnene har en YouTube kanal med familie-mad… Masser af inspiration. Du finder den lige her.

Jamie Olivers youtube kanal

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *